GWYNETH PALTROW AGOTA LA VENTA DE VELAS QUE HUELEN COMO SU VAGINA


L'actriu i empresària Gwyneth Paltrow va llançar un producte la venda s'ha esgotat: una espelma la fragància floral de la qual fa olor com la seva vagina, però els interessats en comprar-la no s'han de desanimar ja que podran encarregar-la aviat en la pàgina de la seva companyia Goop.
Segons la pàgina, els clients podran incloure el seu nom en la llista d'espera i seran notificats quan el producte ja estigui disponible. Segons la descripció de la vela "Això fa olor com la meva vagina", que ven per 75 dòlars, és de "una aroma divertit, bonic, sexy i meravellosament inesperat".
"Aquesta espelma està feta amb gerani, Bergamota cítrica i cedre, juxtaposats amb rosa de Damasc i llavor de Abelmosco que ens fa pensar en fantasia, seducció i una calor sofisticat"
L'aroma floral estava destinat a ser un perfum, per a això l'actriu treballava amb el perfumista Douglas Little, quan aquesta va dir "uh .. això fa olor com la meva vagina" i va acabar convertint-se en una espelma, que es va esgotar en poc temps, destaca el diari New York Post.
A més de la seva faceta com a actriu, Paltrow és coneguda per la seva polèmica faceta de "guru" d'estil de vida que ara vol donar a conèixer de primera mà a el públic en el seu últim projecte: "The Goop Lab", una sèrie documental en Netflix que s'estrenarà el 24 de gener.
Des que el 2008 va fundar la seva companyia Goop, al principi un butlletí amb consells sobre benestar, va evolucionar fins a convertir-se en una empresa valorada en 250 milions de dòlars (uns 225 milions d'euros), segons el diari The New York Times, i on ven productes de moda, cosmètica i llibres, entre d'altres.

Publicar un comentario

0 Comentarios