UNOS SOLDADOS DEL EJERCITO ESPAÑOL SE PIERDEN Y LLAMAN AL 112


Unos soldados del ejército español de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà) en Girona, que el pasado Lunes hacían ejercicios de orientación se perdieron y tuvieron que llamar al 112, según informa El Punt Avui.
Los soldados "pidieron auxilio para que se les había hecho de noche y habían perdido la ruta y no tenían cobertura", explica el rotativo. Los bomberos no se llegaron a activar para que los soldados perdidos fueron encontrados rápidamente.

Publicar un comentario

2 Comentarios

  1. No deixa de ser una notícia merament anecdòtica, en la que només els medis independentistes fan ressò.... Per agreujar l'odi espanyol encara mes. El meu cercle independentista li durara un mes aquesta tonteria de "notícia" sense gràcia.
    Fa una mica de llastima tenir tant odi a dintre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. és que és això capsigrany, una noticia merament anecdótica, no seu on cony veus l'odi, la gracia de la noticia és que feien pràctiques d'orientació i es varen perdre, que fossin espanyols no té cap importància, tambè he publicat una noticia d'un pilot d'helicòpter rus que es va perdre i es va aturar a una carretera a preguntar a un camioner. A vegades veieu l'odi al mirar-vos al vostre mirall, això és el que us passa. Nomès és pot odiar allò que s'estima.... entesos.

      Eliminar